Credits


Jonas De Vos


Jonas De Vos studeerde in 2010 af aan de filmopleiding van Sint Lukas Brussel. Zijn eindwerk "Altijd Samen" was te zien op het Filmfestival Gent.

Ondertussen werkt hij aan een aantal eigen filmscenario's. In zijn werk staat steeds de worsteling tussen de mens en zijn omgeving centraal.


Link: Vimeo

 

 Bekijk ook

Marieke Dilles

Marieke Dilles

Marieke Dilles (°1986) behaalde in 2009 een Master Woordkunst aan het Herman Teirlinck Instituut in Antwerpen. Ze speelde rollen in televisiereeksen en films zoals De Smaak van De Keyser, Vermist, De Vijfhoek en Amateurs. In het theater speelde ze onder andere mee met Het Zuidelijk Toneel en De Roovers.

Marieke bewerkte samen met regisseur Femke Heijens een boek van Aidan Chambers voor HETPALEIS tot de jeugdvoorstelling Dit is alles, die geselecteerd werd voor Het Theaterfestival 2012.  

In het atelier werkt Marieke aan filmscenario's en nieuwe theaterprojecten.

Nico Boon

Nico Boon

Nico Boon (°1978) is schrijver, theatermaker en kritisch denker in zijn eigen en andermans voorstellingen. Maar Nico Boon is vooral theaterauteur pur sang. Hij geniet ervan om met razende vingers op zijn toetsenbord de wereld te beschrijven, om te weten te komen wie we zijn en wie we in de toekomst mogelijkerwijs zouden kunnen worden.

Vincent Company

Vincent Company

Vincent Company is een artiestenbureau, opgericht door Vincent Van den Bossche. De focus ligt op het verbinden van de juiste partners en speelplekken met het werk van de artiesten.