Credits


Lien Wauters


Lien Wauters (°1973) studeerde Interieurarchitectuur en een vervolgopleiding Scenografie, werkte veel voor theater en is de laatste jaren vooral actief als scenograaf voor tentoonstellingen en musea (Modemuseum Hasselt, MAS, Kunsthal Rotterdam, Museum Plantin Moretus).


 

 Bekijk ook

Bob Takes

Bob Takes

Bob Takes™ is a steel sculpture artist based in Antwerp, Belgium. I also really like to venture into directing theatre plays, urban-, exhibition-, stage- and motiondesign and new challenges.

Vincent Company

Vincent Company

Vincent Company is een artiestenbureau, opgericht door Vincent Van den Bossche. De focus ligt op het verbinden van de juiste partners en speelplekken met het werk van de artiesten.

Jozefien Van Beek

Jozefien Van Beek

Jozefien Van Beek (1985) studeerde Germaanse talen. Als freelancejournalist schrijft ze voor De Morgen en Humo over beeldende kunst en cultuur.

Samen met de jonge auteur Frederik Willem Daem werkt ze aan Oogst, een nieuw onafhankelijk magazine voor beeldende kunst, literatuur en film dat op zaterdag 31 januari gelanceerd wordt in DEStudio. Meer informatie op oogstmagazine.be