Credits


Ateliers te huur


Atelier 4711 is een werkplaats voor kunst, educatie en participatie.
Er zijn zowel vaste ateliers als tijdelijke ruimtes te huur voor workshops, repetities of vergaderingen.


Het is een biotoop voor creaties en experimenten in hoe diverse doelgroepen in contact komen met de kunsten. De ateliers en/of kantoorruimtes zijn bedoeld voor kunstenaars en artistieke organisaties die een meerwaarde zien in het delen van expertise, knowhow en ideeën.


Waar : Marialei 25-31, 2018 Antwerpen (vlak bij Groen Kwartier, 10 minuten wandelen van Berchem Station)

Prijs : Tussen €200 en €550, afhankelijk van de oppervlakte (zie onder). Bovenop de huurprijs is er een forfaitaire kost van € 50 voor de nutsvoorzieningen gerekend. Elke ruimte is voorzien van centrale verwarmingen internetverbinding.

Info en contact : daan.simons@veerman.be

 

Atelier 1 @ Marialei 29

3,5 m x 4 m, eerste verdieping, achterkant gebouw - € 275 + € 50 kosten

 

Atelier 2 @ Marialei 29

4,5 m x 4 m, gelijkvloers (met groot raam aan) straatkant - € 325 + € 50 kosten

 


 

 Bekijk ook

Kristof Van Gestel

Kristof Van Gestel

Voor Kristof Van Gestel is het maken van kunst een methode om de wereld en de verschillende relaties die we er als individu mee aangaan te verkennen en te ‘bewonen’. Dit geldt zowel voor de kunstenaar zelf als voor de toeschouwer. Vanuit die optiek beschrijft hij in zijn doctoraatsonderzoek [2007-2013] zijn kunstpraktijk als een ervarings- en reflectiemodel dat kan helpen bij het vorm- en betekenisgeven van het leven zelf [2013, Mooi is nuttig.De kunstpraktijk als ervarings- en reflectiemodel, Gent: Aramer]. Van Gestel is in zijn residentie bij De Veerman in de eerste plaats op zoek naar een inhoudelijke verdieping van zijn praktijk.

Anita Evenepoel

Anita Evenepoel

Anita Evenepoel is een selfmade-ontwerpster die niet met klassieke stoffen werkt, maar zichzelf en vooral de anderen uitdaagt om te experimenteren met nieuwe, niet voor de hand liggende materialen.

Het is door haar dat De Veerman hier ten volle een plek voor kunstenaars heeft kunnen uitbouwen.