Credits


Ateliers te huur


Atelier 4711 is een werkplaats voor kunst en educatie.
Er zijn zowel vaste ateliers als tijdelijke repetitie/worshop/vergaderruimtes te huur.


Atelier 4711 is een werkplaats voor kunst en educatie. Het is een ruimte voor creatie en experimenten in hoe diverse doelgroepen in contact brengen met de kunstenpraktijk vandaag. De atelierruimtes en/of kantoorruimtes zijn bedoeld voor kunstenaars en artistieke organisaties te huur die meerwaarde zien in het delen van expertise, knowhow en ideeën.


Waar : Marialei 29-31, 2018 Antwerpen (vlak bij het militair hospitaal, 10 minuten wandelen van Berchem Station)

Prijs : tussen €200 en €550, afhankelijk van de oppervlakte (zie onder)
Bovenop de huurprijs wordt een forfetaire kost van €50 voor nutsvoorzieningen gerekend, met een jaarlijks afrekening. Elke ruimte is voorzien van centrale verwarming en internetverbinding.

Er zijn momenteel geen ateliers meer vrij.

Info en contact : daan.simons@veerman.be
  


Nieuws


01.03.2017
Atelier te huurAtelierruimte te huur in Atelier 4711, werkplaats voor kunst, educatie en participatie
Vanaf 1 maart / 5,25 m x 5,50 m / kostprijs €275 + €50 kosten.
We verkiezen kunstenaar(s) of artistieke organisaties die een meerwaarde zien in het delen van expertise, knowhow en ideeën.

Meer info: daan.simons@veerman.be

 


10.11.2015
Nieuw atelier te huur

Nieuw atelier te huur

In Atelier 4711, werkplaats voor kunst en educatie, zijn weer een paar heel fijne ateliers te huur!


Link: daan.simons@veerman.be


 

 Bekijk ook

Kristof Van Gestel

Kristof Van Gestel

Voor Kristof Van Gestel is het maken van kunst een methode om de wereld en de verschillende relaties die we er als individu mee aangaan te verkennen en te ‘bewonen’. Dit geldt zowel voor de kunstenaar zelf als voor de toeschouwer. Vanuit die optiek beschrijft hij in zijn doctoraatsonderzoek [2007-2013] zijn kunstpraktijk als een ervarings- en reflectiemodel dat kan helpen bij het vorm- en betekenisgeven van het leven zelf [2013, Mooi is nuttig.De kunstpraktijk als ervarings- en reflectiemodel, Gent: Aramer]. Van Gestel is in zijn residentie bij De Veerman in de eerste plaats op zoek naar een inhoudelijke verdieping van zijn praktijk.

Anita Evenepoel

Anita Evenepoel

Anita Evenepoel is textiel- en modeontwerpster. In 2012 ontving ze de Cultuurprijs Vormgeving van de Vlaamse Gemeenschap voor haar volledig oeuvre.