De Veerman-crew

Gepubliceerd op 27 april 2022

Tijl Bossuyt is met pensioen en liet het roer over aan Annemie Geerts, die bij de tewaterlating van De Veerman ook aan zijn zijde stond.

Als artistiek leider zal zij samen met de andere bemanningsleden de Veerman-koers verder bepalen.

En die andere bemanningsleden, dat zijn:

Katja Geerts, zakelijk leider
Ariadna Estalella Alba, projectcoördinator
Rone Filet, projectcoördinator
Pauline Scheers, projectcoördinator.

De Veerman, na meer dan 20 jaar nog same same but different ;-)


Gerelateerd

Aards Paviljoen d’Eden

Aards Paviljoen d’Eden

Wat als we naar de aarde zelf zouden luisteren? Deze vraag is het uitgangspunt voor Songs for the Earth, het festival in DE SINGEL dat ons Aards Paviljoen d'Eden inspireert.

My Inner Landscape

My Inner Landscape

De Veerman bundelt haar educatieve methodes en aanpak met deze van MAC’s en Mu.ZEE om een groter jongerenpubliek te bereiken door een participatief jongerentraject te ontwikkelen.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken