#Cocreatie

Wie bouwt mee aan een Aards Paviljoen d’Eden?

Gepubliceerd op 12 maart 2022

Gezocht: jongeren (+16) en volwassenen om samen na te denken over onze verhouding met de aarde.

Gezocht: jongeren (+16) en volwassenen om samen na te denken over onze verhouding met de aarde.

Wat als we zelf naar de aarde zouden luisteren?

Samen met een twintigtal deelnemers en de kunstenaars van Carbonifère onderzoeken we deze vraag en steken ons licht op bij de muziek van het festival. We komen negen keer samen: twee vrijdagavonden (18 en 25 maart) en zes keer overdag: tijdens het paasweekend (16, 17 en 18 april) en het 1-meiweekend (30 april, 1 en 2 mei).

Mensen met een passie voor natuur, een bezorgdheid voor de planeet, tuiniers en groene vingers, bouwers en knutselaars, muzikanten en muziekliefhebbers, nieuwsgierigen … zijn allemaal welkom om samen een belevings- en ontmoetingsplek te bedenken voor het festivalpubliek van DE SINGEL. De vorm van dit ‘paviljoen’ wordt samen bepaald tijdens het project.

Interesse? Mail Annemie voor meer informatie


Gerelateerd

Aards Paviljoen d’Eden

Aards Paviljoen d’Eden

Wat als we naar de aarde zelf zouden luisteren? Deze vraag is het uitgangspunt voor Songs for the Earth, het festival in DE SINGEL dat ons Aards Paviljoen d'Eden inspireert.

e.co.lect

e.co.lect

Het project e.co.lect combineert de kracht van taal, de kunsten en mensen om zo bij te dragen aan een transitie richting een duurzame, sociale, ecologische toekomst.

Internationale Academie

Internationale Academie

Deze internationale meerdaagse voor professionals staat in het teken van participatieve kunst en de kunst participatieve praktijk.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken