Word jij onze nieuwe zakelijke verantwoordelijke?

Gepubliceerd op 20 mei 2022

Als onze zakelijk leider in zwangerschaps- en ouderschapsrust gaat, dan ... hebben we een nieuwe zakelijk medewerker nodig. 

De Veerman is op zoek naar een zakelijk verantwoordelijke om ons team te ondersteunen.

Je komt terecht in een gedreven team en werkt samen met een pool van 80+ artiesten die onze kunstprojecten mee vormgeven.

Als zakelijk verantwoordelijke werk je in een tandem met de artistiek leider en vorm je de ruggengraat van de organisatie. Je hebt zakelijk inzicht en functioneert goed in een horizontale organisatie. De zakelijk verantwoordelijke weet van aanpakken, is creatief en werkt gemakkelijk in groepsverband.


Gerelateerd

Aards Paviljoen d’Eden

Aards Paviljoen d’Eden

Wat als we naar de aarde zelf zouden luisteren? Deze vraag is het uitgangspunt voor Songs for the Earth, het festival in DE SINGEL dat ons Aards Paviljoen d'Eden inspireert.

My Inner Landscape

My Inner Landscape

De Veerman bundelt haar educatieve methodes en aanpak met deze van MAC’s en Mu.ZEE om een groter jongerenpubliek te bereiken door een participatief jongerentraject te ontwikkelen.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken