Credits


collectiefmars


c o l l e c t i e f  m a r s is een ontwerpbureau dat op zoek gaat naar het zwaartepunt tussen mens, architectuur en stad. Hoe we daar juist geraken is een vraag zonder pasklare antwoorden. c o l l e c t i e f  m a r s drijft  bovenal op engagement, vertrouwen en kruisbestuiving. c o l l e c t i e f  m a r s gaat op zoek en stelt vragen. Niet alleen, wel samen.

Het bureau schoot in 2015 uit de startblokken en werkt sindsdien met volle overtuiging om zijn ideeën in het hedendaagse architectuurlandschap te verankeren. Momenteel vindt het collectief onderdak in de werkateliers van het kunstencentrum De Veerman in Antwerpen.

c o l l e c t i e f  m a r s werd opgericht door ir. architecten Arnout Van Soom en Bruno Ronsmans.

Link: www.collectiefmars.beBekijk ook

Lien Wauters

Lien Wauters

Lien Wauters (°1973) studeerde Interieurarchitectuur en een vervolgopleiding Scenografie, werkte veel voor theater en is de laatste jaren vooral actief als scenograaf voor tentoonstellingen en musea (Modemuseum Hasselt, MAS, Kunsthal Rotterdam, Museum Plantin Moretus).

Nik Naudts

Nik Naudts

architect

Anne Vanoppen

Anne Vanoppen

De randjes rondom Anne Vanoppen (°1993) zijn nog niet precies omlijnd, maar mogen nog even rafelen.
Ze studeerde Acteren aan het Herman Teirlinck Instituut in Antwerpen. Anne schrijft, speelt en leest. Maar niet persé in die volgorde.