Credits


Diane De Moor


Diane De Moor maakt muziek met analoge toestellen zoals een drumcomputer, synthesizers en alle mogelijke geluidmachines met uitsluiting van digitale computers. Haar artiestennaam waaronder ze muziek maakt, is Same Time.

Ze studeert sounddesign aan de academie van Antwerpen, waar ze op zoek gaat naar een eigen geluid om dit te integreren in een analoge opstelling. Samen met actrice Line Pillet maakt ze samples en geluiden, waarbij Line voornamelijk de vocals voor haar rekening neemt.

“Vroeger maakte ik mijn composities thuis, maar ik had dringend een aparte werkruimte nodig waar ik mijn muziek niet enkel met behulp van een koptelefoon moest ontwerpen. 

Ik leerde De Veerman kennen via Adriaan De Roover, waarmee ik de werkruimte deel, en die is perfect. Het is helemaal achteraan gelegen, akoestisch ingericht, met de nodige technische aansluitingen en we storen niemand.”
Diane woont in 4711 sinds januari en is ook blij met haar muzikale buren, de band Monomono van Hester Bolle en Anne van de Star.

“Het feit dat ik nu een eigen ‘kantoor’ heb, naar ‘mijn werk’ kan gaan en in een technische ruimte kan zitten, werkt heel inspirerend. En het isolement is werkelijk top.”

Link: soundcloudBekijk ook