Credits


Inge Geukens


Inge Geukens leidt het artiestenbureau Jimmie Dimmick. Jimmie is ‘your friend in the valley that can help you out’ Maar omdat ‘the valley’ (ergens in De Kempen) best ver weg is, vindt Inge het fijn om ook een vaste stek te hebben in Antwerpen. Daarom huist ze sinds februari van dit jaar, samen met actrice Sofie Palmers in onze 4711.

Inge: “ik was het al een tijdje beu om veel werktijd te spenderen in leuke koffiebars en er telkens te moeten afspreken. Niks tegen hippe koffiebars, maar nu ik een vaste stek heb op een mooie plek in Antwerpen, heb ik het gevoel er toch ook een soort van ‘thuis’ te hebben. Weten dat je middenin zo’n creatief nest zit, geeft een fijn gevoel. En kunnen uitkijken op die prachtige magnolia in de tuin maakt me elke keer weer blij!”

Jimmie Dimmick biedt all-round ondersteuning aan artiesten. Dat kan zakelijk, maar ook productioneel of promotioneel zijn. Zo doet Inge managementwerk voor onder andere Wim Helsen en Sien Eggers, beheert ze de zakelijke kant van het werk van Stefaan Van Brabandt en doet ze tourneeplanning voor artiesten als Elena Peeters, Peter De Graef, Laura van Dolron, Bert of Roy, Tom Van Dyck … 
“Tussen juni en september ben ik te vinden op de festivalweides. Ik bied er zakelijke ondersteuning in artist production. Dit werk geeft een hele fijne afwisseling, hoewel ik ook elke keer weer dolgelukkig ben als het september is en we terug de theaters in kunnen.

Link: website Jimmie DimmickBekijk ook