Credits


Coördinatie
Tijl Bossuyt
Karel Moons

Coachingstraject DKO


Voor een aantal docententeams van het Deeltijds Kunst Onderwijs verzorgde De Veerman opleidingstrajecten. Deze trajecten omvatten zowel bijscholingen als intensieve training en coaching in de implementatie van de muzische vorming.
De trajecten werden telkens volledig op maat van het team uitgetekend en samengesteld. Zowel artistieke, methodische als didactische aspecten van kunsteducatie komen hierin aan bod.
Bekijk ook

implementatie muzische vorming DKO Tongeren

implementatie muzische vorming DKO Tongeren

Het DKO Tongeren was al een tijd interdisciplinair aan het werk in lagere scholen en met kinderen tussen 6 en 12 jaar in hun vrije tijd. Aan De Veerman werd gevraagd docenten te helpen bij de uitbouw van een kwalitatief programma.

Zomeracademie

Zomeracademie

De Zomeracademie is een artistieke werkweek voor iedereen die intensief wil onderzoeken, experimenteren en creëren.

Al twintig jaar slaan De Veerman en Destelheide de handen in elkaar om een 100-tal creatieve makers een kader te bieden waarbinnen zij zich kunnen onderdompelen in een kunstdiscipline.

Voor iedereen vanaf 18 jaar met creatieve energie. En zeker: voor diegene die niet bij het artistiek-creatieve handje wil gehouden worden, maar uitdagingen zoekt om bij te tanken.

Creëer je Wijk

Creëer je Wijk

De Veerman denkt al enkele jaren mee  met de dienst kunsten van de stad Gent over hoe je kunst kan gebruiken bij wijkopbouw, sociale cohesie, activering …