Antwerpen Vertelt Wondere Pluim MAS-verhalen

Gepubliceerd op 02 november 2022

Schrijf en leesplezier met De Wondere Pluim, het MAS, Antwerpen Vertelt en Kunstendag voor kinderen.

De Wondere Pluim en het MAS hebben al enkele jaren een fijne samenwerking. De schrijvende kinderen kunnen zich laten inspireren door erfgoedobjecten uit de MAS-collectie die een maandje gaan logeren in Wondere Pluim-scholen. Uit die verhalen kies het MAS elk jaar zes winnaars die een plaatsje krijgen in het museum.

In het kader van Antwerpen Vertelt en de Kunstendag voor Kinderen brengen de schrijvers van de winnende MAS-verhalen hun creatieve hersenspinsels live.

Laat u ontroeren, verbazen en lachen en lees hier meer.


Gerelateerd

Barok con Brio

Barok con Brio

Een nieuw partnerschap tussen De Veerman en A Nocte Temporis

Res-Sentir/Op de tast

Res-Sentir/Op de tast

Beeldende kunsten en podiumkunsten via zintuiglijke ervaringen toegankelijker en inclusiever maken.

Handsfree Antwerpen

Handsfree Antwerpen

It breaks down a normal, typical big ensemble

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken