Editie 2022 feestelijk afgesloten

Gepubliceerd op 13 juli 2022

De feestelijk afsluiting van de editie van Wondere Pluim 2022.

Na twee jaar op afstand kon De Wondere Pluim in Antwerpen opnieuw live afgesloten worden in hetpaleis. Wat een gebeuren!
En ook in Alsemberg werd er gefeest.

Het Wondere Pluimboek met de 75 geselecteerde verhalen uit Antwerpen is te koop voor 10 euro (excl. verzendkosten). Stuur ons een mail met uw gegevens en het aantal gewenste exemplaren: info@veerman.be


Gerelateerd

Handsfree Antwerpen

Handsfree Antwerpen

Ontdek wat je leerlingen allemaal in hun mars hebben tijdens onze projectweek lichaamspercussie: HandsFree Antwerpen.

Sheherazade

Sheherazade

Projectweek over empowerment, emancipatie en de kracht van de verbeelding voor de derde graad van het middelbaar. In samenwerking met het Antwerp Symphony Orchestra.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken