HUREN VOOR EVENTJES

Gepubliceerd op 16 juni 2023

Naast onze 4711-ateliers die kunstenaars, kunstenorganisaties en aanverwanten voor lange tijd kunnen huren in alle vormen en formaten, hebben we sinds kort ook een zogenaamde co-working ruimte ter beschikking die je per dag kan huren.

De ruimte ligt op het gelijkvloers van een prachtig burgerhuis en biedt plaats aan 15 personen.

Ideaal voor bijvoorbeeld een sporadische bijeenkomst met meerdere mensen, het assembleren van een werk dat iets meer plaats vraagt dan je voorhanden hebt of om tegemoet te komen aan een kortstondige behoefte aan space.

Het is niet de bedoeling je daar te settelen of het naar eigen smaak in te richten: eventjes gebruiken en zonder sporen achterlaten, is de boodschap.

Verschijnen en verdwijnen: voor een uur, een halve dag, maximum drie dagen.

Je betaalt 25 euro per dag, internet en andere nutsvoorzieningen inbegrepen.

Interesse? Mail Stefan

Co-working
Co-working

Gerelateerd

Handsfree Antwerpen

Handsfree Antwerpen

Ontdek wat je leerlingen allemaal in hun mars hebben tijdens onze projectweek lichaamspercussie: HandsFree Antwerpen.

Sheherazade

Sheherazade

Projectweek over empowerment, emancipatie en de kracht van de verbeelding voor de derde graad van het middelbaar. In samenwerking met het Antwerp Symphony Orchestra.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken