Pulsegenoten in De Veerman

Gepubliceerd op 12 maart 2022

Via het project e.co.lect neemt De Veerman een belangrijke plaats in aan de tafel die voorgezeten wordt door Eva De Groote.

Op woensdag 30 maart is De Veerman gastvrouw voor de gesprekstafels van Pulsegenoten die de krachten willen bundelen en werk maken van een duurzame en sociaal-rechtvaardige toekomst. Via het project e.co.lect neemt De Veerman een belangrijke plaats in aan de tafel die voorgezeten wordt door Eva De Groote. Deelname is gratis, maar inschrijven en Pulsegenoot worden is noodzakelijk. 


Gerelateerd

De Wondere Pluim

De Wondere Pluim

Een literair schrijfgebeuren voor lagereschoolkinderen, georganiseerd door ouders, De Veerman en lokale actoren. Ontstaan in Antwerpen (2002) en ondertussen enthousiast overgenomen door Turnhout, Tongeren, de Brusselse Rand en Oostende.

My Inner Landscape

My Inner Landscape

De Veerman bundelt haar educatieve methodes en aanpak met deze van MAC’s en Mu.ZEE om een groter jongerenpubliek te bereiken door een participatief jongerentraject te ontwikkelen.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken