Pulsegenoten in De Veerman

Gepubliceerd op 12 maart 2022

Via het project e.co.lect neemt De Veerman een belangrijke plaats in als schakel in het netwerk rond duurzaamheid.

Pulse richt zich op professionals en hun organisaties met een rechtstreekse band, achtergrond in/of voeling met de brede cultuur-, jeugd- en mediasector. Samen willen ze werk maken van duurzaamheid in hun eigen organisatie en in de samenleving. Elk jaar organiseert Pulse een trefdag voor de Pulsegenoten. Tijdens deze assemblee verkennen ze verschillende themas en gaan op zoek naar wat hen verbindt. Via het E.co.lect-project is De Veerman een Pulsegenoot.


Gerelateerd

Res-Sentir/Op de tast

Res-Sentir/Op de tast

Beeldende kunsten en podiumkunsten via zintuiglijke ervaringen toegankelijker en inclusiever maken.

Handsfree Antwerpen

Handsfree Antwerpen

Ontdek wat je leerlingen allemaal in hun mars hebben tijdens onze projectweek lichaamspercussie: HandsFree Antwerpen.

Sheherazade

Sheherazade

Projectweek over empowerment, emancipatie en de kracht van de verbeelding voor de derde graad van het middelbaar. In samenwerking met het Antwerp Symphony Orchestra.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken