#Cocreatie #Kunsteducatie

Reserveer je plekje voor De Zomeracademie

Gepubliceerd op 20 mei 2022

Mis je kans niet om deel te nemen aan een nieuwe Zomeracademie met nieuwe ateliers.

De ateliers zeefdrukken en schrijven & performen zijn helaas volzet.

Snelle beslissers maken misschien nog kans op deelname aan:

- collectieve danscreatie (Engelstalig atelier) met Eléonore Pinet Bodin

- collectief theater maken met Dirk Pauwels en Johan Pycke

- collectief tekenen met Willem Breynaert en Hallveig Agustsdottir

- zoeken naar eigen beeldtaal met Steven Fillet

- strips en strips tekenen met Dominique Kenens

- geluid en elektronische compositie met Frederik De Clercq

- podcast met Wederik De Backer

- robotica, figuren en theater met Ugo Dehaes, Gertjan Biasino en Karel Van Ransbeeck (i.s.m. Theater De Spiegel en Cc Gasthuis.)


Gerelateerd

Aards Paviljoen d’Eden

Aards Paviljoen d’Eden

Wat als we naar de aarde zelf zouden luisteren? Deze vraag is het uitgangspunt voor Songs for the Earth, het festival in DE SINGEL dat ons Aards Paviljoen d'Eden inspireert.

De Grote Ontmoeting

De Grote Ontmoeting

Tijdens de workshops op school ontdekken honderden kinderen uit diverse Antwerpse lagere scholen de wereld van de klassieke muziek en verkennen ze via beweging en muziek de eigenheid van het muziekstuk dat ze zullen beluisteren bij Antwerp Symphony Orchestra.

e.co.lect

e.co.lect

Het project e.co.lect combineert de kracht van taal, de kunsten en mensen om zo bij te dragen aan een transitie richting een duurzame, sociale, ecologische toekomst.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken