Slotfeest De Wondere Pluim Antwerpen

Gepubliceerd op 16 juni 2023

Het was weer schitterend.

Met dank aan de voorlezers: Anneleen Sels, Laurence Roothooft, Lotte Pinoy, Tiny Bertels, Jan Jaap van der Wal, Bart Hollanders, Clara Cleymans, Brit Van Hoof en Emilie Pariel, aan onze meter/presentatrice Joke van Leeuwen, aan de singer/songwriter Amaryllis Uitterlinden en cellist Jean-François Assy, aan hetpaleis, aan de cateraars, het organisatiecomité en onze vrijwilligers en natuurlijk aan het fantastische publiek.

klik zeker hier om opnieuw dat heerlijke Pluimboek te bestellen.

En geniet hieronder mee via de foto’s:

Slotfeest Wondere Pluim 2023 ©Wannes Cré
Slotfeest Wondere Pluim 2023 ©Wannes Cré

Gerelateerd

Handsfree Antwerpen

Handsfree Antwerpen

Ontdek wat je leerlingen allemaal in hun mars hebben tijdens onze projectweek lichaamspercussie: HandsFree Antwerpen.

Sheherazade

Sheherazade

Projectweek over empowerment, emancipatie en de kracht van de verbeelding voor de derde graad van het middelbaar. In samenwerking met het Antwerp Symphony Orchestra.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken