Terugblik naar de Zomeracademie 2022

Gepubliceerd op 06 september 2022

Het was eindelijk weer eens een Zomeracademie pur sang: zonder bubbels of afstanden en met heerlijke artistieke creaties. Tien ateliers in diverse disciplines. Zeven dagen lang. In de groene omgeving van Dworp, bij Brussel.

Lees hier de teksten van de deelnemers in het schrijfatelier met Stijn Vranken, en kijk en luister naar de creaties van het atelier Geluid en elektronische compositie met Frederik De Clercq.


Gerelateerd

Barok con Brio

Barok con Brio

Een nieuw partnerschap tussen De Veerman en A Nocte Temporis

Res-Sentir/Op de tast

Res-Sentir/Op de tast

Beeldende kunsten en podiumkunsten via zintuiglijke ervaringen toegankelijker en inclusiever maken.

Handsfree Antwerpen

Handsfree Antwerpen

It breaks down a normal, typical big ensemble

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken