Deelnemen

Tijdens onze projecten ontstaan nieuwe artistiek ervaringen en inzichten. Samen met kunstenaars onderzoeken we de kunsten en de maatschappelijke en planetaire realiteit waaruit ze zijn ontstaan en delen we onze ervaringen.

Het Aards Paviljoen d’Eden

Gezocht: een twintigtal deelnemers (+16) om samen met twee kunstenaars/tuinarchitecten na te denken over onze verhouding met de aarde en samen een Aards Paviljoen d’Eden te scheppen.

Uitgangspunt is het festival ‘Songs for the Earth’ dat plaatsvindt van 6 tot 8 mei in DE SINGEL. Het festival is opgebouwd rond Mahlers symfonische liedcyclus ‘Das Lied von der Erde’ uit 1909.
Meer dan 100 jaar later is onze relatie met de aarde ingrijpend veranderd.

Wat als we zelf naar de aarde zouden luisteren?

Samen met een twintigtal deelnemers en de kunstenaars van Carbonifière exploreren we deze vraag en steken ons licht op bij de muziek van het festival. We komen negen keer samen: drie vrijdagavonden (11, 18 en 25 maart) en zes keer overdag: tijdens het paasweekend (16, 17 en 18 april) en het 1-meiweekend (30 april, 1 en 2 mei).

Mensen met een passie voor natuur, een bezorgdheid voor de planeet, tuiniers en groene vingers, bouwers en knutselaars, muzikanten en muziekliefhebbers, nieuwsgierigen … zijn allemaal welkom om samen een belevings- en ontmoetingsplek te bedenken voor het festivalpubliek van DE SINGEL. De vorm van dit ‘paviljoen’ wordt samen bepaald tijdens het project.

Interesse? Mail Annemie voor meer informatie

Deelnemers gezocht!

Wil je graag deelnemen aan een van onze projecten? Schrijf je dan hier in op om als eerste op de hoogte gebracht te worden van nieuwe oproepen voor deelnemers. Iedereen is welkom: elke leeftijd, ervaringsniveau, taal, artistieke discipline,... Hoe meer verschillende soorten stemmen, talenten en ervaringen we samen kunnen brengen, hoe interessanter het project!

Schrijf je hier in op 'Deelnemers gezocht!'
Architelier

Heb je zelf een goed idee?

Heb je zelf een goed idee? Zoek je een partner om je kunstactiviteit met verschillende soorten deelnemers of doelgroepen waar te maken?

Bekijk hier hoe we kunnen samenwerken