#Cocreatie #Kunsteducatie #Kunstparticipatie

Sharing Practice

Vanaf 2023 bouwen we aan een Sharing Practice die gericht is op organisaties en kunstenaars die hun educatieve, participatieve en cocreatieve kunstpraktijk willen verdiepen.

Tijdens de oneven jaren organiseren we deze Sharing Practice binnen onze biotoop van 10 à 15 (internationale) kunstenaars en participatieve kunstenorganisaties die voeling hebben met dit thema. Deze groep zal kennis, ervaring, methodieken en problematieken omtrent participatieve kunst, kunsteducatie en -participatie met elkaar delen.

Het participatieve uitwisselingsproces wordt telkens door een andere artiest gecureerd en/of begeleid. De uitwisselingen zijn gericht op het delen van de praktijk, reflectie (i.s.m. Etcetera) en innovaties.

Tijdens de even jaren nodigen we hen uit op Internationale Academies

  • coordinatie
  • Annemie Geerts

  • TAGS
  • Sharing Practice

Gerelateerd

Aards Paviljoen d’Eden

Aards Paviljoen d’Eden

Wat als we naar de aarde zelf zouden luisteren? Deze vraag is het uitgangspunt voor Songs for the Earth, het festival in DE SINGEL dat ons Aards Paviljoen d'Eden inspireert.

My Inner Landscape

My Inner Landscape

De Veerman bundelt haar educatieve methodes en aanpak met deze van MAC’s en Mu.ZEE om een groter jongerenpubliek te bereiken door een participatief jongerentraject te ontwikkelen.

Berio voor lagereschoolkinderen

Berio voor lagereschoolkinderen

Met 360° Berio zet Muziekcentrum De Bijloke de spots op de Italiaanse veelzijdige componist Luciano Berio.

Heb je zelf een idee voor een project?

Laten we samenwerken