Advies, coaching & training

Wil je meer kennis en inzicht in creatieve processen en het gebruik van de kunsten?
Zoek je een invalshoek om bestaande projecten te continueren?
Wordt het tijd voor een verfrissende kijk op het functioneren van je team, afdeling of organisatie?

De Veerman is bij docenten, educatieve medewerkers in musea en kunsteducatieve medewerkers een graag geziene aanbieder van methodieken en werkvormen die verder gaan dan die ene les of workshop. Hiervoor hebben we eigen methodieken en werkvormen ontworpen.

De Veerman gaat graag samen met jou op pad om mee te denken en te adviseren. Vaak groeit vanuit dergelijk advies een langetermijnvisie. Daarnaast ontwikkelen we ook maatwerk voor specifieke vragen.

Project in de kijker: ARTECO

Duurzaamheid en kunst kunnen elkaar inspireren. Kinderen kunnen kunstenaars inspireren en kunstenaars ons onderwijs. Met negen basisscholen uit Vlaanderen, negen basisscholen uit het Zuiden en negen kunstenaars uit het Zuiden werd er twee jaar lang gewerkt en gedacht over deze inspirerende thema’s. Leerkrachten werden gecoacht om rond kunst en duurzaamheid te werken in een uitdagend creatief proces met de hele school. Leerlingen en leerkrachten kregen in dit project de kans om zich te verdiepen in een andere cultuur, stil te staan bij duurzaamheid en ecologie en zichzelf te ontdekken als creatieveling en ondernemer.

meer of het project ARTECO

Zoek je een partner voor coaching?

Meer informatie over samenwerken