Griet heeft zich ingeschreven voor de Winteracademie.

Gepubliceerd op 02 december 2022

Ja, ze is verslaafd. Ze heeft al 12 (twaalf!) Zomeracademies gevolgd.

“Ik laad daar helemaal van op, maar ik kom daar net geen jaar mee toe. De Winteracademie komt juist op tijd.”

En wat is dat dan juist, dat je zo oplaadt?

“Het gevarieerd aanbod met warme en met zorg uitgekozen coaches, de ontmoetingen met gelijkgezinden uit allerlei branches, zowel professionelen als liefhebbers, de inspirerende momenten zowel tijdens de workshops, tussendoor en erna.

Welke plannen heb je met de Winteracademie?

"Eén goede raad: vertrek zonder plan! De coachen en de andere deelnemers zullen je zodanig inspireren dat je met iets nieuws jezelf zal verrassen."


Gerelateerd

HandsFree

HandsFree

100 jongeren maken adaptatie van HandsFree

Gift voor de toekomst

Gift voor de toekomst

Niet alle kinderen en jongeren hebben voldoende middelen om te participeren aan de kunsten. Niet alle scholen hebben financiële buffers om hun leerlingen te laten deelnemen aan onze fantastische creatieve uitdagingen. Niet al onze projecten worden ten volle ondersteund door de overheden.

Winteracademie

Winteracademie

De Winteracademie is een artistieke meerdaagse voor creatie, experiment en uitwisseling.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken