Griet heeft zich ingeschreven voor de Winteracademie.

Gepubliceerd op 02 december 2022

Ja, ze is verslaafd. Ze heeft al 12 (twaalf!) Zomeracademies gevolgd.

“Ik laad daar helemaal van op, maar ik kom daar net geen jaar mee toe. De Winteracademie komt juist op tijd.”

En wat is dat dan juist, dat je zo oplaadt?

“Het gevarieerd aanbod met warme en met zorg uitgekozen coaches, de ontmoetingen met gelijkgezinden uit allerlei branches, zowel professionelen als liefhebbers, de inspirerende momenten zowel tijdens de workshops, tussendoor en erna.

Welke plannen heb je met de Winteracademie?

"Eén goede raad: vertrek zonder plan! De coachen en de andere deelnemers zullen je zodanig inspireren dat je met iets nieuws jezelf zal verrassen."


Gerelateerd

Res-Sentir/Op de tast

Res-Sentir/Op de tast

Beeldende kunsten en podiumkunsten via zintuiglijke ervaringen toegankelijker en inclusiever maken.

Handsfree Antwerpen

Handsfree Antwerpen

Ontdek wat je leerlingen allemaal in hun mars hebben tijdens onze projectweek lichaamspercussie: HandsFree Antwerpen.

Sheherazade

Sheherazade

Projectweek over empowerment, emancipatie en de kracht van de verbeelding voor de derde graad van het middelbaar. In samenwerking met het Antwerp Symphony Orchestra.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken