Sta jij deze zomer in DE SINGEL op de planken?

Gepubliceerd op 30 maart 2023

De Antwerpse adaptatie van HandsFree wordt er een door jongeren!

De eerste gratis workshops kenden alvast veel bijval van 45 jongeren uit Don Bosco, 22 leerlingen van het Stedelijk Lyceum Durlet en 20 jongeren van Zing Zang Zong.

Geïnteresseerde jongeren tussen 16 en 20 jaar kunnen nog aansluiten bij de workshops op maandag 17 april, donderdag 27 april, dinsdag 2 mei of woensdag 10 mei. Grotere groepen kunnen een extra workshop aanvragen.

Vraag info bij Annemie

Kijk hieronder mee voor een impressie van de workshops en maak kennis met David Ogle en Jack Ross, die ook deze zomer het bootcamp zullen begeleiden.

Interesse? Geef je op als deelnemer


Gerelateerd

Res-Sentir/Op de tast

Res-Sentir/Op de tast

Beeldende kunsten en podiumkunsten via zintuiglijke ervaringen toegankelijker en inclusiever maken.

Handsfree Antwerpen

Handsfree Antwerpen

Ontdek wat je leerlingen allemaal in hun mars hebben tijdens onze projectweek lichaamspercussie: HandsFree Antwerpen.

Sheherazade

Sheherazade

Projectweek over empowerment, emancipatie en de kracht van de verbeelding voor de derde graad van het middelbaar. In samenwerking met het Antwerp Symphony Orchestra.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken