Wij zoeken 100 jongeren

Gepubliceerd op 10 januari 2023

De Veerman zoekt jongeren tussen 16 en 20 jaar die als performer willen meewerken aan een adaptie van HandsFree.

De Veerman zoekt jongeren tussen 16 en 20 jaar die als performer willen meewerken aan een adaptie van HandsFree.

Schoolgroepen, academieklassen, jongerengroepen, studenten … kunnen in de loop van maart en april komen voorproeven tijdens een gratis workshop bodypercussie in DE SINGEL. 

Dit kan overdag (als les LO bijvoorbeeld) of in het weekend …

Jongeren die na de workshop de smaak te pakken hebben, kunnen zich nadien inschrijven om deel te nemen aan de performance op 26 augustus in DE SINGEL. Interesse? Mail naar Ariadna


Gerelateerd

HandsFree

HandsFree

100 jongeren maken adaptatie van HandsFree

Gift voor de toekomst

Gift voor de toekomst

Niet alle kinderen en jongeren hebben voldoende middelen om te participeren aan de kunsten. Niet alle scholen hebben financiële buffers om hun leerlingen te laten deelnemen aan onze fantastische creatieve uitdagingen. Niet al onze projecten worden ten volle ondersteund door de overheden.

Winteracademie

Winteracademie

De Winteracademie is een artistieke meerdaagse voor creatie, experiment en uitwisseling.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken