Wij zoeken 100 jongeren

Gepubliceerd op 10 januari 2023

De Veerman zoekt jongeren tussen 16 en 20 jaar die als performer willen meewerken aan een adaptie van HandsFree.

De Veerman zoekt jongeren tussen 16 en 20 jaar die als performer willen meewerken aan een adaptie van HandsFree.

Schoolgroepen, academieklassen, jongerengroepen, studenten … kunnen in de loop van maart en april komen voorproeven tijdens een gratis workshop bodypercussie in DE SINGEL. 

Dit kan overdag (als les LO bijvoorbeeld) of in het weekend …

Jongeren die na de workshop de smaak te pakken hebben, kunnen zich nadien inschrijven om deel te nemen aan de performance op 26 augustus in DE SINGEL. Interesse? Mail naar Ariadna


Gerelateerd

Res-Sentir/Op de tast

Res-Sentir/Op de tast

Beeldende kunsten en podiumkunsten via zintuiglijke ervaringen toegankelijker en inclusiever maken.

Handsfree Antwerpen

Handsfree Antwerpen

Ontdek wat je leerlingen allemaal in hun mars hebben tijdens onze projectweek lichaamspercussie: HandsFree Antwerpen.

Sheherazade

Sheherazade

Projectweek over empowerment, emancipatie en de kracht van de verbeelding voor de derde graad van het middelbaar. In samenwerking met het Antwerp Symphony Orchestra.

Samenwerken?

Ben je een kunstenhuis op zoek naar publieksverbreding of -participatie, programma-ontsluiting, langdurige projecten? Wil je de kunstzinnige vakken een doordachte plaats geven in het curriculum van je school? Ben je benieuwd hoe jongeren vandaag kijken naar het verleden en via de kunsten je erfgoed kunnen ontsluiten voor een breder publiek? Ben je benieuwd hoe een duurzaam kunsteducatief of -participatief beleid er zou moeten uitzien? Wil je als gemeenschaps- of cultuurcentrum een plek zijn waar alle leefwerelden elkaar via de kunsten kunnen ontmoeten?  Ben je een kunstenaar op zoek naar ruimte en inhoudelijke ondersteuning?

Laten we samenwerken