Co-producenten

Samenwerken is eigen aan de werking van De Veerman en zorgt voor haar ontwikkeling, dynamiek en brede kijk.

We zijn een complementaire partner voor kunstenaars, gezelschappen, productiehuizen, kunstenhuizen, kunstwerkers en andere sectoren die deze participatie-expertise niet in huis hebben.

Onze bijdragen gaan van advies over projectontwikkeling tot het uitbouwen van een participatieve werking. Binnen onze samenwerkingen ontstaat een labo voor de creatie van innovatieve en op maat gemaakte methodieken.

De grote diversiteit aan partners en coproducenten geeft ons een groter bereik en draagvlak van en voor kunstparticipatie en een diepere verbinding met de sector en de samenleving.

Partners waarmee we momenteel structureel mee samenwerken:

    Bekijk de resultaten van onze samenwerkingen

    FUTURUM

    FUTURUM

    De Veerman, DE SINGEL en VAi daagden 300 DKO-leerlingen en hun docenten uit om zich te laten inspireren door het nieuw perspectief dat kunstenaar, architect en stedenbouwkundige Luc Deleu en zijn T.O.P. office op de wereld trachten te creëren.

    Kinderen worden als componisten geboren

    Kinderen worden als componisten geboren

    Een muzikale projectweek voor de derde graad lager onderwijs waarbij een klas een bepaald muziekgenre of muzikaal thema ontdekt. Onder begeleiding van enkele muzikanten verkennen ze specifieke muzikale bouwstenen en invalshoeken om tot eigen composities te komen.

    De Zomeracademie

    De Zomeracademie

    De Zomeracademie is een artistieke werkweek voor iedereen die intensief wil onderzoeken, experimenteren en creëren.

    Samenwerken?

    Ben je geprikkeld door ons werk en wil je graag samenwerken? Zoek jij een partner met de juiste expertise en ervaring met kunstparticipatieve project?

    Bekijk hier hoe we kunnen samenwerken